E-böcker
Läs på din läsplatta (Kobo, Pocketbook, Kindle, etc)

Hur du öppnar Sesamys böcker på din läsplatta / e-boksläsare

Markus Ahlstrand avatar
Skrivet av Markus Ahlstrand
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att ladda ner e-böcker direkt till din e-boksläsare:

1. Använd e-bokläsaren webbläsare (se nedan) och gå till read.sesamy.com.

2. Om du besöker Sesamy Read Portal för första gången, ange din personliga kod med fyra bokstäver. Du kommer åt koden genom att klicka på Mitt konto på sesamy.com och sedan på valfri e-bok.

3. I enhetens webbläsare, tryck på den e-bok du vill läsa för att ladda ner den till din enhet

Sesamy Read Portal kan också användas för att ladda ner böcker till din mobil, surfplatta eller skrivbord.
Att välja rätt filformat

Starta webbläsaren på Kobo

1. Gå till hemskärmen

2. Klicka på menyikonen för att komma till panelen Snabbinställningar

3. Klicka på Inställningar

4. Klicka på Betafunktioner

5. Klicka på Start under webbläsare

Starta webbläsaren på PocketBook

1. Klicka på Hem för att komma till huvudmenyn

2. Klicka på Program

3. Klicka på Webbläsare

Starta webbläsaren på Kindle

1. Gå till startskärmen

2. Klicka på menyikonen

3. Klicka på Experimentell webbläsare
    Du kan också skicka böcker via Send-to-kindle

Starta webbläsaren på Letto

Tyvärr har Letto inte någon webbläsare. För att läsa Sesamy e-böcker på en Letto-enhet måste du ladda ner filen till skrivbordet och överföra den manuellt. Se Adlibris bruksanvisning