E-böcker
Välj e-boksformat

Förklaring av skillnaderna mellan EPUB, PDF och MOBI

Markus Ahlstrand avatar
Skrivet av Markus Ahlstrand
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

EPUB är standardformatet för e-böcker och rekommenderas till de flesta e-boksläsare (förutom Kindle) och e-boksappar på mobil, surfplatta och dator. Rekommenderade e-boksappar

PDF rekommenderas till datorer och surfplattor som saknar läsappar. Vi avråder från att läsa PDF-filer på mobiltelefonen – texten kommer helt enkelt vara för liten.

MOBI är Amazons egna format. Välj detta om du har en Kindle. Även om vissa fristående appar kan läsa MOBI, så rekommenderar vi att du väljer EPUB till dessa

Alla filer är skyddade med digital vattenmärkning.