E-böcker
Skicka direkt till din Kindle

Du kan skicka dina e-böcker direkt till din Kindle via Send-to-Kindle

Markus Ahlstrand avatar
Skrivet av Markus Ahlstrand
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med Sesamys Send-to-Kindle-synk kan du välja att skicka enstaka e-böcker till din

Kindle, såväl som att automatiskt skicka alla e-böcker du köper framöver.

Det tar bara någon minut att ställa in och du behöver bara göra det en gång.

OBS: Svenska Amazon har ännu inte stöd för Send-to-kindle. Har du ingen fysisk Kindle-läsare finns inte heller denna möjligheter. Om du endast har appen Amazon Kindle behöver du istället ladda ner och addera e-boksfilen manuellt.

Detaljerade instruktioner

SNABBSTART

1. På Amazon: Gå till Content & Devices / Preferences / Personal Documents settings

2. Lägg till @sesamy.com under Approved Personal E-mail List

3. Kopiera din enhets mailadress under Send to Kindle e-mail setting

4. På Sesamy: Gå till Mitt konto, klicka på en ebok och addera mailadressen under Send-to-Kindle

Mobil

Steg 1: Godkänn att Sesamy skickar e-böcker till din Kindle

1. Logga in på det Amazon-konto som din Kindle är kopplad till.

2. Mobile: Klicka på meny-ikonen och sedan Account.

Klicka på konto

Klicka Manage content and devices (scrolla ner vid behov).

Click Manage Content & Devices

3. Klicka på Preferences

Click Preferences on Mobile

4. Klicka på Personal Document Settings (scrolla ner vid behov)

5. Klicka på Add a new approved e-mail address under Approved Personal E-mail List

6. Skriv in @sesamy.com

Add Sesamy

7. Kopiera eller skriv ned din enhets mailadress som står under Send to Kindle e-mail setting du behöver den i nästa steg.

Copy email

Steg 2: Addera Kindles e-postadress till Sesamy

1. Gå till Mitt konto

2. Klicka på den e-bok du vill skicka

3. Klicka på E-boksläsare

4. Skriv/klistra in din enhets e-postadress (från Send to Kindle e-mail setting, se steg 1.7) och klicka på Send-to-Kindle

5. Om du vill ta emot nya e-böcker automatiskt framöver, kryssa för Skicka automatiskt nya böcker till den här enheten

OBS: Ett fåtal böcker kan se konstiga ut på Kindle. Kontakta [email protected] om du inte kan läsa din bok.

DATOR

Steg 1: Godkänn att Sesamy skickar e-böcker till din Kindle

1. Logga in på det Amazon-konto som din Kindle är kopplad till.

2. Dator: Klicka på Content & Devices under Account & Lists

Klicka Content & Devices

3. Klicka på Preferences

Click Preferences

4. Klicka på Personal Document Settings (scrolla ner vid behov)

5. Klicka på Add a new approved e-mail address under Approved Personal E-mail List

6. Skriv in @sesamy.com

Add Sesamy

7. Kopiera eller skriv ned din enhets mailadress som står under Send to Kindle e-mail setting du behöver den i nästa steg.

Email adress

Steg 2: Addera Kindles e-postadress till Sesamy

1. Gå till Mitt konto

2. Klicka på den e-bok du vill skicka

3. Klicka på E-boksläsare

4. Skriv/klistra in din enhets e-postadress (från Send to Kindle e-mail setting, se steg 1.7) och klicka på Send-to-Kindle

5. Om du vill ta emot nya e-böcker automatiskt framöver, kryssa för Skicka automatiskt nya böcker till den här enheten

OBS: Ett fåtal böcker kan se konstiga ut på Kindle. Kontakta [email protected] om du inte kan läsa din bok.