Ljudböcker
Lyssna i en podcast-app

Hur du lyssnar på ljudböcker som podcasts

Markus Ahlstrand avatar
Skrivet av Markus Ahlstrand
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan lyssna på ljudböcker som du köpt genom att streama eller ladda ner dem till den podcast-app du brukar använda.

För att öppna en ljudbok i din podcastspelare

1. Klicka på Mitt konto

2. Klicka på boken du vill lyssna på

3. Välj vilken spelare du vill använda
    Spelaren du väljer måste vara installerad på din enhet. Dina val av podcast-app beror på vilken typ av enhet och operativsystem du använder.

Följande podcast-appar stöds för tillfället: Google Podcasts, Apple Podcasts, PocketCasts, Podcast Addict, Podkicker, Podcast Republic & Acast.
Se app-rekommendationer för din enhet